Termeni si Conditii


Va multumim pentru accesarea site-ului Cosmos Mobile (denumit in cele ce urmeaza ” Website-ul “).

Conditiile de utilizare se referã exclusiv la website-ul www.cosmosmobile.ro.

Dacã nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare website-ului cosmosmobile.ro, va rugam nu mai utilizati acest site web.

Tarifele, bonusurile şi serviciile prezentate în broşuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ. Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri etc) nu reprezinta date istorice, ci implica riscuri si incertitudini. Din acest motiv, Cosmos Mobile nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate prin intermediul Site-ului. De asemenea imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Cosmos Mobile S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Continutul site-ului www.cosmosmobile.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formã, incluzând dar nelimitându-se la forma electronicã fãrã permisiunea anterioarã scrisã a Cosmos Mobile. Materialele publicate si continutul www.cosmosmobile.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisã comercializarea acestora.

  • Cosmos Mobile nu este responsabilã pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizatã a informatiilor de pe www.cosmosmobile.ro. Cosmos Mobile îsi rezervã dreptul de a face modificãri în materialele si continutul www.cosmosmobile.ro în functie de schimbãrile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
  • Cosmos Mobile nu este responsabilã de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.cosmosmobile.ro. Cosmos Mobile îsi rezervã dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.cosmosmobile.ro situatie în care te va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.
  • Cosmos Mobile nu este responsabilã pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitãti de orice fel ale www.cosmosmobile.ro.
  • Cosmos Mobile nu îsi asumã responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte pãrti pe www.cosmosmobile.ro .
  • Cosmos Mobile îsi rezervã dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.

Societatea Cosmos Mobile S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii pe acest site. Accesand legatura “termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestuia.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

COSMOS MOBILE SRL, Bd Alexandru Ioan Cuza, nr 32A, etaj 4, sector 1, Bucuresti